donderdag 7 februari 2013

Computeradviesmiddag met het thema: "tablets"

Het was een druk bezochte middag bij "De Buren" rond het thema "tablets". Diverse mensen hadden ook hun laptop meegenomen. Er werd een duidelijke uitleg gegeven wat nu precies het verschil is tussen een laptop en een tablet.

 Tablets staan op dit moment volop in de belangstelling en bieden diverse mogelijkheden om in het dagelijks leven te gebruiken. Voor wie niet precies duidelijk is wat de mogelijkheden nu precies zijn, was dit een geschikte middag om bij "De Buren "aan tafel te schuiven.
Deze middagen zijn bedoeld voor mensen met eenvoudige vragen en nog maar in het begin stadium van computergebruiker zijn, maar ook de gevorderde computergebruiker kan hier terecht met zijn/haar vragen.
Deze computermiddagen zijn ook zeer geschikt voor mensen die gewoon geïnteresseerd zijn in alles wat te maken heeft met computers. Men vindt hier een clubje mensen met dezelfde interesse die het leuk vinden om met elkaar ervaringen te delen, tips te geven en elkaar te helpen bij het oplossen van eventuele ” computerproblemen”.

Iedere 1e donderdagmiddag van de maand is deze computerclub geopend van 14,00 uur tot 16.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten